Beauty Nieuws

5 mooie beauty boxen gevonden.

Zie ze steeds vaker voorbij komen beauty boxen wat zijn ze leuk. Had er èèn een keer besteld dat was de bluxbox deze was goed gevuld met allemaal mooie producten die ik eigenlijk nooit zou kopen ja èèn kwam er bij mij wel uit dat was Oriflame.

Had een leuk lijstje gevonden welke ik ook wel eens zou proberen. Weer leuk straks voor Valentijnsdag of moederdag om te vragen. Hier komen de vijf boxen.

1. Goodiebox

Jij een gratis Goodiebox en je vriendin €5 korting op haar eerste box Verwen jezelf met een Goodiebox. Elke maand een nieuwe beautybox voor € 19,95. Zonder verplichtingen met een gemiddelde waarde van € 80,-

2. Blux Box

Een box vol met heerlijke beautyproducten: make-up, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, haarproducten en parfum. Een box vol met verrassingen in de vorm van een abonnement!! En geloof ons, als je er eenmaal 1 hebt ontvangen dan wil je meer 😉

1 keer per 2 maanden ontvang je een beautybox met tussen de 8 en 10 producten om.jezelf heerlijk te verwennen. Wie wil dat nou niet? De inhoud heeft altijd een minimale winkelwaarde van € 100,-. Dat betekent dus minimaal € 70,- KORTING!

3. Style tone

Een verrassende box voor een leuke prijs.€ 15,95

4. Lookfantastic

Ontdek hoe een Beauty Box abonnement werkt door hierop te klikken.

Kies je maanden plan en ontvang deze box elke maand met een nieuwe thema.

Exclusieve hoogwaardige beautyproducten.€ 15,50

5. Oriflame

Als voorbeeld had ik even de premium erbij gezet. Bij inschrijving van nieuwe Beautyklanten of Adviseuses kan men eenmalig kiezen uit 3 pakketten gedurende de eerste zes brochures.

De nieuwe Beautyklant/Adviseuse mag hier eenmalig gebruik van maken, maar kan ook met een NovAge set of losse bestelling worden opgestart.

Bij het uitleveren van het pakket zal er, bij iedere starter die een Classic, Premium of Deluxe Bestsellers deal besteld heeft, een welkomstbrief geleverd worden.

Daarin wordt verwezen naar een welkomstaanbieding en uitleg gegeven over hoe je shoptegoed kunt verdienen. 

Hebben jullie al eens een beauty box besteld?

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

CommentLuv badge

Thema door Anders Norén