Beauty Nieuws

ACTION FACE SHEET MASK BOOK!

Het was een heerlijk weertje afgelopen weekend. Afgelopen Zaterdag nog wezen shoppen samen met me dochter. Kids hadden nieuwe kleren nodig eerst naar de stad geweest in Leeuwarden wat hadden ze daar weer leuke dingen bij C&A we waren goed geslaagd.

Toen we waren uit geschopt toch nog even naar de Action. Wilde zelf een sheet masker proberen. Deze had ik uiteindelijk gevonden. Wat is die leuk ook leuk om cadeau te geven als je een verjaardag hebt of straks weer met de feestdagen.

Echt het proberen waard

Ben dol enthousiast over deze face sheet mask book. Er zitten maar liefst 5 sheet maskers in voor elke dag wel 1. Echt een leuk boek om in te kijken en je gezicht ermee te verwennen.

Door de verpakking wordt je al hebberig van als je hem ziet liggen. Dan raad je het al ik nam deze keek niet meer verder. Me dochter wel die wilde nog een paar andere maskers.

Op een mooie Zondag middag deze face sheet mask uitgeprobeerd hij is erg fijn. Volgende keer doe ik het toch maar op een avond moest wel lachen hoe het eruit zag toen ik hem eenmaal op had.

Deze sheet mask is niet moelijk om hem aan te brengen je laat hem dan 20 minuten zitten.Echt wel even tijd voor je zelf. Hij voelt fris aan en ruikt fris. Vind de sheet mask erg handig geen geklieder meer. Deze sheet masker kan je maar 1 keer gebruiken.

Gaat er makkelijk af. Daarna wel even afspoelen met water en je gezicht droog maken. En je voelt je weer als herboren voor een leuk prijsje voor maar €3.95,- deze kon ik echt niet laten liggen. Me zelf eens verwend. Wat was het weekend snel voorbij gevlogen.

Ben benieuwd heb jij al eens deze sheet maskers gebruikt?

Print Friendly, PDF & Email

16 Reacties

  1. Felice Veenman

    die foto is echt hilarisch!!

  2. sheet maskers heb ik nog nooit gebruikt, maar het lijkt me wel heel makkelijk. Makkelijker dan klei maskers, want als ik die er af haal, komt er toch altijd wat in mijn wasbak terecht en dan is een sheet masker natuurlijk veel makkelijker.

  3. Ik hou echt niet van sheetmaskers! Maar deze doos vind ik wel erg leuk eruit zien.

  4. Ik vind het zo leuk dat ze verpakt zitten in een boek zeg!

  5. Ik hrb dat boek voorbij zien komen. Wel lekker om 5 verschillende maskers te hebben. Zelf vergeef k het vaak

  6. Deze ken ik nog niet, maar je brengt me wel op een idee! Ik vind het wel weer eens tijd worden voor een lekkere gezichtsmasker.

  7. De foto is erg leuk. Goede vermomming om iemand te laten schrikken, haha. En de prijs valt ook goed mee.

  8. Hoe cool! Dat wil ik ook eens proberen. Ik kende het nog niet.

Geef een reactie

CommentLuv badge