Adventkalender Yves Rocher

Super mooi deze adventskalender echt de moeite waard.24 verrassingen zitten verstopt in schattige doosjes die bovendien moduleerbaar, herbruikbaar én recyclebaar zijn. Hoe leuk is dat?

Parfums, lichaamsverzorging, gezichtsverzorging, make-up… Iedere dag weer nodig ik je uit voor deze speciale kerstavond: een feestavond geïnspireerd op de natuur in de winter. KERSTCOLLECTIE Adventkalender 2019

De dierbare geuren van de Natuur, speciaal voor kerst! Verwen jezelf of je geliefden en tel langzaam af tot Kerstmis! En omdat wij natuurlijk het beste met onze planeet voor hebben, is de kalender gemaakt van 100%

recyclebaar karton, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Door te recyclen geef je het materiaal een tweede leven! Even een herstel ik zei in de video €39.95 maar is €39.90 Ik heb deze kalender zelf gekocht niet gekregen. Volgend jaar ga ik hem zeker weer bestellen.

Hebben jullie ook een adventkalender gekocht? Zo ja welke ik ben benieuwd. Dit was voor mij de eerste adventkalender vind het geweldig leuk. Vinden jullie het leuk ook mijn video te zien kom dan gerust een kijkje nemen. En heb je zelf een kanaal abonneren kost niks en een like is ook meer dan welkom. Alvast bedankt.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge