Budget beauty tip

Hier ga ik elke week een blog maken over mooie beauty producten met een niet al te hoog budget. Deze week is het de hand crème van yves rocher omdat ze 60 jaar bestaan.

Yves rocher 60 jaar

Zo lang bestaat het merk al. Ik had er al wel eens van gehoord. Mijn Moeder gebruikte dat vroeger ook. Zag het pas weer voorbij komen dacht dit ziet er leuk uit.

Je raad het al ik nu ook een bestelling geplaatst. Ik ben meer van de crème’s en voor onder de douche, dat hebben ze wel en voor ieder budget is er wel een product te vinden in de webshop.

Ik ben ook erg fan van handcrème’s probeer ze overal wel uit. Toen vond ik deze Langdurig hydraterende handcrème van yves rocher dacht die neem ik. Was ook nog een leuke prijs nu nog wel met 40% korting voor €2.95.

De handcrème ruikt lekker en smeert goed uit. Je hoeft er niet veel op te doen gaat ook lang mee. En handig mee te nemen voor in je handtas. Waarom ik deze tube kocht natuurlijk ook vanwege de prijs maar ook de uitstraling deed het hem. Zeker een aanrader.

Het bestellen gaat ook vrij snel je krijgt er nog leuke producten bij. Je bent verder niks verplicht aan abonnementen dat is ook wel fijn. Had al weer wat leuks gezien maar dacht eerst me spullen opmaken. Ik zou zeggen tot de volgende week.

Heb jij al eens Yves Rocher producten gebruikt?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

 1. Wat klinkt dit als een fijn product!

  Ja zeker dat ik dit merk ken! Mijn lieve mama kocht vroeger heel veel douche producten van YR.
  Ik kreeg dan altijd de mini lipstickjes van haar die ze er gratis bij kreeg!! Ik was altijd blij als er weer eens een YR pakketje binnen kwam, want dat betekende altijd 1 ding voor mij: een nieuwe voorraad mini lipstickkies 😀
  Daisy de Vos Burchart onlangs geplaatst…Sneakpeak | Blue®m Vitamine BoostMy Profile

  1. Riek1971 Riek1971 says:

   Ja is zeker erg fijn product ook voor onder de douche gebruik nu nog alleen YR. Ben fan en verslaafd te gelijk. 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge