Beauty Nieuws

Twee verschillende gezichtsmaskers wel van één merk

Ben tegenwoordig fan van gezichtsmaskers je huid voelt er zacht van als je hebt gebruikt. Momenteel ook erg fan van Oriflame die ruiken ook zo heerlijk.

Had pas ook een video gemaakt daar heb ik ook deze sheet mask laten zien. Sheet maskers vind ik het fijnst je hoeft ze alleen maar op te doen en even laten zitten ongeveer 15 tot 20 minuten.

Maar ik zal niet zeggen dat ik geen cream masker meer zal gebruiken deze was ook erg fijn. Helaas geen foto van maar wie weet de volgende keer.

Hier leg ik uit hoe je de cream mask gebruikt. Ik kan zeggen zeker een aanrader.

Gebruik Revitalising Cream Mask All Skin Types

Deze cream mask breng je aan op het gezicht kom niet te dichtbij je ogen. Laat deze cream mask 10 minuten zitten en wat ook wel handig is je hoeft het niet af te spoelen met water maar je kan het afvegen met een washand of handoek. Wat ook wel goed is om te weten het masker is voor alle huidtypes.

Gebruik Vitality Sheet Mask All Skin Types

Reinig eerst je gezicht voordat je sheet masker aanbrengt. Breng het masker aan en laat deze ongeveer 15 tot 20 minuten zitten. Ben je klaar dep met een handdoek je gezicht en je voelt je weer fris en fruitig.

Denk je na het lezen van deze blog daar wil ik ook wel een vlog of een blog van maken dat kan via deze link kan je, je aanmelden en zelf je producten bestellen met een leuke korting.

Print Friendly, PDF & Email
  1. De sheet mask van Oriflame heb ik al eens getest en die vond ik fijn!
    Daphne – verdraaidmooi onlangs geplaatst…Kruidvat Booster Drops reviewMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Thema door Anders Norén