Erop uit

Wildlands in Emmen een wereldreis om nooit te vergeten.

Voor het eerst naar Wildlands in Emmen geweest samen met mijn zoon van tien jaar hij vond het geweldig. En als je kind geniet dan geniet ik zo dubbel. Mijn camera had ik ook mee kon me lol op.


Onze indruk van Wildlands is goed we willen zeker nog een keer terug we hadden nog niet alles gezien. De dierentuin is in drie eilanden verdeeld waardoor je elke keer terug komt bij het kompas. Ergens toch wel goed bedacht zo verdwaal je ook niet om weer bij de uitgang te komen.

Nortica

Het eerste eiland wat we zagen was Nortica het poolstation waar de pinguins, ijsberen en zeeleeuwen en pelsrobben tegen kwamen.
Je kon ook een film bekijken maar deze hadden we niet gedaan de Artic 1 omdat het er druk was.

Toen we dit eiland hadden gezien gingen we terug naar het kompas en op naar het volgend eiland.

Serenga

Dit was het tweede eiland wat we bezochten. Leek net of we in Afrika waren. Vond zelf dit ook het leukste gedeelte van het park. Samen met de achtbaan en safaritochtje zo kan je de dieren goed zien. Zelf ben ik fan van de giraffe wat waren zij nieuwsgierig.

De leeuwen waren aan de siësta we hebben ons kostelijk vermaakt. Later zeiden we nog tegen elkaar leek net of we in de film liepen van de lion king. Teveel om op te noemen. Weer terug gelopen naar het kompas zo ons laatste tocht.

Jungola

Dit was het laatste eiland wat we hadden bezocht. Was geweldig mooi met de olifanten, Vlindervallei en rimbala river wat was dat mooi gemaakt.
Hier hadden we ook een tochtje gemaakt met een bootje. En niet te vergeten vogels die je kunt voeren voor een euro.

Als laatste

Aan het einde van de rit hadden we nog een ijsje gegeten en ik nog een bakkie koffie. Wildlands is zeker wel de moeite waard voor een dagje uit.
Genoeg te doen voor de kinderen klimmen en klauteren spelen in het water wat wil je nog meer. Nog een plus punt was het personeel was vriendelijk.

1 tip

Wil ik je wel meegeven bestel online je kaartjes dat scheelt wel een norm.

Stemmen jullie ook mee? Wildlands is in de race voor het leukste uitje van Nederland bij ANWB. Via het logo kunnen jullie meedoen.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Jaqueline

    Hallo,

    Mooie blog over Wildlands. Wanneer je de volgende keer weer naar Wildlands gaat. Een tip, je kan van Nortica naar Serenga, via de Meridianenpad. Zo kan je snel van de ene naar het andere wereld deel.

  2. Leuke uitstap, lijkt me. Zalig, die dieren… Deze is ook een interessante om te doen : https://y.is/Jibul

  3. Eva

    Wow, wat is ‘Dierenpark Emmen’ mooi geworden zeg!

Geef een reactie

CommentLuv badge