Lifestyle

3D kaarten maken doe je zo.

Afgelopen weekend naar de Action geweest wilde graag 3d kaarten maken vond ze die van twee jaar geleden zo mooi. En wat een geluk ik zag ze liggen die ik zag op de website van de Action er was er nog maar èèn van of ik keek niet goed maar maak niet uit ik heb hem. Is toch ook geen geld om 22 kaarten te maken voor €1.79

Wil jullie gaan uitleggen hoe ik deze kaart heb gemaakt. Ik denk dat er nog maar weinig mensen kaarten maken. Nu ik deze boekjes had gevonden ga ik zeker vaker doen. Nu gaan we beginnen.

Beschrijving:

  • Met glitter
  • Geen schaar nodig
  • En bevat maar liefst 22 ontwerpen

Stap 1:

Leg alles klaar wat je nodig hebt zo kan je ongestoord bezig om je kaart te maken.

Stap 2:

Ik had deze vel uitgezocht omdat die mij aansprak.

Stap 3:

Eenmaal een vel hebt uitgezocht druk dan voorzichtig het plaatje uit. Wel heel voorzichtig, zodat het niet gaat scheuren. Dan plak je het plaatje met een stukje dubbelzijdig plakband achter op het plaatje op de kaart. Ik doe dat gelijk vind ik wel makkelijk dan raak je niet in de war.

Stap 4:

Zo doe je dat bij alle plaatjes en krijg je een 3D effect. Hier laat ik zien hoe ik het heb gedaan. Met deze kaart was ik vrij snel klaar. Altijd wel handig mocht je geen kaarten in huis hebben. En iets van je zelf versturen is altijd leuk.

Stap 5:

Dit is het eindresultaat hoe de kaart is geworden. Je kan de kaart altijd nog opleuken. Willen jullie de volgende keer een video zien dan is dat ook mogelijk.

Ben benieuwd hebben jullie ook eens een eigen kaart gemaakt?

Print Friendly, PDF & Email
  1. Regelmatig, alleen dan wel online laten maken (niet fysiek bedoel ik) met een leuke foto van ons drietjes. Inderdaad doen heel weinig mensen dat nog maar. Fysieke kaarten. Terwijl het echt laat zien dat iemand moeite doet.

Geef een reactie

CommentLuv badge