Lifestyle

Happy Socks cadeauset

Hier werd ik al blij van toen ik het pakketje binnen kreeg. Mocht een blog schrijven voor hemdvoorhem.nl. Deze keer waren het sokken van Happy Socks. Eenmaal het pakketje had uitgepakt zag ik twee paar sokken liggen wat zijn ze leuk ik hou er wel van beetje aparte sokken.

Hoe zitten de sokken?

Had ze gelijk al aangepast kon niet wachten ze zien er mooi uit en voelen ook goed aan in je handen. Eenmaal de sokken had aangedaan zaten ze ook erg fijn. De maten kloppen ik heb de maat gekozen 36-40. Stond op voor heren maar kan ook voor de dames vond de pas vorm goed zitten. Verder de sokken ventileren goed.

Wassen van de sokken:

Had de sokken op 30 graden gewassen. Ze kwamen er goed uit waren niet gekrompen. En ook goed om te weten ze geven niet af. De sokken zijn ook snel droog je kan ze de zelfde dag nog aan.

Ga zeker nog eens sokken bestellen voor iemand die jarig is of voor Vaderdag. Want de verpakking is ook erg mooi. Daar wordt je al blij van. De prijs van deze set is €17.90 maar is het geld ook waard deze sokken zijn van goede kwaliteit.

Hou jij van aparte sokken?

Dit artikel bevat een product die ik heb mogen ontvangen.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

CommentLuv badge