Lifestyle

Hoe blij kan je zijn.

Naast bloggen doe ik ook graag foto’s maken. Nog een leuke hobby wat ik graag doe en gelijk een mooie afleiding. Al ben je dan niet dol op wandelen je bent dan toch gelijk buiten in de natuur.

Natuurfotografie doe ik ook graag wat geniet ik daarvan. Ben geen prof fotograaf maar dat hoeft niet. Ik geniet er gewoon van, en daar doe je het ook voor. Iets doen wat je blij maakt voelt je goed.

Wat ik leuk vond een kennis zei tegen mij zou eens je foto’s insturen zij zit bij de muziek in Leeuwarden Da Capo Leeuwarden een groot orkest met mooie klassieke muziek. Wat ik zelf ook mooi vind.

En zo zegt zo gedaan had ik een paar foto’s ingestuurd. Ik dacht dit gaat me niet lukken er zijn veel betere fotografen. En wat dacht je kreeg ik een mail afgelopen week zit ik er toch tussen. Sprong een gat in de lucht zo blij was ik hoe blij kan je zijn.

Tegelijkertijd ook wel spannend ben niet zo van in de picture staan ik hou me zelf liever wat op de achter grond. Maar dacht deze kans pak ik toch met beide handen aan.

Wat ik er voor terug krijg is reclame en een kaartje om bij het concert aanwezig te zijn dat vind ik al heel mooi. En ik zie mijn foto’s voorbij komen. Ik weet alleen nog niet welke dat is voor mij een verassing. Hier komt zeker een vervolg op, op dit blog.

Maak jij graag foto’s?

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

CommentLuv badge

Thema door Anders Norén