Lifestyle

Mijn top 5 blogs

Ben al een tijdje aan het bloggen. En nu volg ik ook andere blogs. Dit is momenteel mijn top 5 blogs. Waarom zou je denken leer er zelf ook veel van en vind ze leuk om te lezen. Ga proberen elke maand een top 5 te maken. Hier komen de eerste 5 blogs.

  1. Miratells

Leuke blog om te lezen veel info onder andere ondernemen, beauty en eten. Kijk vooral eens rond in de verschillende categorieën en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief! Ook heb Miratells een eigen instagram account mocht je het leuk vinden kan je haar volgen.

https://www.instagram.com/miraennen

2.Lafamiliab

Dit blog is een persoonlijke blog, een kijkje in het dagelijkse gezinnetje van Rachel. Zij maakt ook regelmatig vlog’s te leuk te kijken en te lezen. Je kan haar volgen op instagram.

https://www.instagram.com/racheltjuh/

3.Byvosje

Op dit blog zul je van maandag tot en met vrijdag een artikelen langs zien komen! Ook zal er af en toe een artikel voorbij komen van (vaste) gastbloggers.

https://www.instagram.com/byvosje/

4.40 en voor het eerst moeder

In dit blog lees je over de ervaringen en strubbelingen in dagelijkse leven en ervaringen op het gebied van op latere leeftijd zwanger worden en zijn, bevallen, en een kind op te voeden. Hoe anders sta je in het leven dan wanneer je jonger zou zijn geweest?  Rory heeft ook een instagram daar kan je haar ook op volgen.

https://www.instagram.com/roryrj/

5.Leuke recepten

Ben dol op koken de laatste tijd. Denk door de tijd van het jaar. Ik zocht naar een leuk aardappel recept en toen kwam ik dit blog tegen. Uiteraard ook opgeslagen in mijn favorieten. Leuke recepten heeft ook een instagram account hier is de link waar je haar kan volgen.

https://www.instagram.com/leukerecepten_nl/

Dit waren mijn top 5 blogs van deze maand. Heb jij ook een favoriete blog?

Print Friendly, PDF & Email
  1. Wat superleuk om mezelf er tussen te zien staan! Wat leuk om te lezen dat ik je kan inspireren!

  2. Wat leuk 😃 en lief😉 dank je wel namens ons🌷

Geef een reactie

CommentLuv badge