Lifestyle

Mijn top 5 online webshops

Soms shop ik wel eens online waarom zou je denken. Vind het soms wel handig en ook vaak goedkoper, dan in de winkel.Bij sommige online webshop’s krijg je cadeautjes hoe leuk is dat? Hier komt mijn top 5 lijstje.

Yves Rocher

Een van mijn favoriete online webshop zij hebben ook winkels waar je naar toe kan. Yves Rocher verkoopt beauty producten en parfum. Zij bestaan momenteel 60 jaar.En wat nog goed is om bij te vertellen over de levering die duurt twee dagen. Ben er tevreden over.

Oriflame

Naast Yves rocher is oriflame mijn favoriete webshop online zijn hebben vele mooie producten. Elke 3 weken een nieuwe brochure met leuke kortingen. Wordt jij beautyklant en bestel jij bij €60, dan mag je een cadeau uit kiezen die staat dan geselecteerd.

Voor nieuwe beauty klanten is er nu ook een mooie actie, Zie afbeelding hieronder. Wil jij al shoppen dat kan via deze link. De levering duurt ongeveer 3 dagen en verzendkosten zijn €6.95 18-10-2019 komt er weer een nieuwe brochure online,dan is het enige moment dat de winkel even niet berijkbaar is.

Shein

Een leuke kleding webshop betaalbare winkel. Bestelling vrij snel binnen een week wachten is nog te doen. Verzendskosten €4,19 nu hebben ze een mooie actie bij €29 euro gratis levering.

Drogisterij.net

Zij hebben veel keus en voordelig en je hebt ook de volgende dag nog in huis. Zij bestaan al 20 jaar. En ze hebben vele leuke kortingen. Vanaf €35 euro is het pakket gratis bezorgd anders voor €3.99 bij je thuis.

Blux box

Een verrassende webshop wel 8 tot 10 beauty producten. Gratis verzending voor slechts €29.95 en altijd opzegbaar.Veel fullsize producten en met een mooie doos eromheen.

Hier heb ik 1 keer besteld en ben tevreden met wat er in de box zit.Had deze box ook besteld voor mezelf als verjaardag’s cadeau gedaan.

Heb nu ook nog een leuke verassing ik mag een klantenkaart gratis weg geven. Waarmee jullie een leuk centje kunnen verdienen terwijl je online shopt. Hier is de link waar je gratis aan kunt melden. Veel shop plezier.

Shoppen jullie wel eens online?

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ik vind de BLUX Box zelf ook altijd erg leuk. Het is iedere keer weer een cadeautje om uit te pakken!
    Daphne – verdraaidmooi onlangs geplaatst…I Heart Revolution Dragon’s Heart reviewMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge