Lifestyle

Mijn tweede shopblog Action

Hier is mijn tweede shopblog van de Action. Wij zijn fan te veel leuke spulletjes gezien. Had nu een bedrag van €25 euro dit ga ik zo vast houden wanneer we naar de Action gaan.

Als het minder is, is het natuurlijk ook mooi meegenomen. Mijn dochter is weg van de make up van de Action. En ik ben meer van de maskers deze laat ik jullie ook binnenkort zien.

Kon het niet laten om een diy boekje van kerst kaarten mee te nemen. Oja en ik had dan voor me zelf nog geurstokjes gekocht. Voor op het toilet.

Stond ook nog wel bij de advent kalender te kijken maar weet het nog niet. Weet ook wel moet snel zijn is echt allemaal roofgoed iedereen wilt het hebben. Misschien twijfel ik daar wel om.

Zal vast binnenkort weer naar de Action gaan, en mocht die er nog staan denk ik toch dat ik hem ga kopen ben toch wel benieuwd waarom iedereen er weg van is.

Volgende keer maak ik een video hoe ik een kaart maak, dat lijkt me wel leuk. Willen jullie verder nog iets weten van de gekochte producten vraag gerust.

Wat is jullie favoriete product van de Action?

Print Friendly, PDF & Email
  1. Wat slim om een budget in te stellen voor als je naar de Action gaat! Dat moet ik ook maar eens doen, want ik blijf dingen kopen daar…
    Daphne – verdraaidmooi onlangs geplaatst…CATRICE Luminice Highlight & Blush palette reviewMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge