Lifestyle

Review: Fotoboek van Fotofabriek

Wat vond ik dat leuk pas geleden werd ik gevraagd om een blog te maken voor fotofabriek zij vroegen of ik een fotoboek wilde testen. Hier zei ik gelijk ja op en blij dat ik het had gedaan. Mocht een Hardcover A4 Fotoboek maken.

Hoe maak ik een album

Eerst ga ik naar de website van fotofabriek zo ziet hij eruit zie foto’s hieronder. Vind de website er goed uit zien.

Eenmaal een account aan had gemaakt. Was ik er met plezier mee bezig geweest. Zij hebben een hele fijne website is niet moeilijk om te maken de weg in het maken ging allemaal vanzelf. Ik had met de online editor gewerkt, dat ging best wel snel. Erg leuk ook dat je teksten en plaatjes kan toevoegen. Ook kan je offline werken dat is dan wel handiger als je meer foto’s hebt. Hier zien jullie een deel van het fotoboek hoe hij is geworden.

Eenmaal had besteld krijg je ook een bevestiging in je email. En had hem vrij snel in huis binnen twee dagen. Toen die eenmaal op de deur mat lag was ik super blij toen ik hem uitpakte vond hem zeer geslaagd. Eindelijk eens mijn gemaakte foto’s in een mooi strak fotoboek. Deze waren dan wel van een tijdje geleden in de keukenhof gemaakt.

Mijn oordeel:

Ga zeker weer eens bestellen bij Fotofabriek. Maar dan ga ik een kookboek van maken. Het boek ziet er goed uit makkelijk om in te kijken.Ik had zelf voor de glanzende kaft gekozen vind ik persoonlijk mooier. Heb je geen inspiratie op de website kan je er ook nog ideeën opdoen. En de prijs is ook goed te doen. Zij zijn zeker een aanrader voor iedere foto liefhebber. En voor nu een leuke Moederdag tip naast fotoboeken hebben zij nog veel meer leuke producten om te bestellen.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

CommentLuv badge