Recepten

Pas­ta al­la Ca­pre­se

Hier weer eens een recept en wat voor één deze had ik nog nooit gemaakt maar wat was dit lekker. En een dag zonder vlees is ook niet erg. Dit recept is erg makkelijk en simpel als je een keer geen zin hebt om een grote maaltijd klaar te maken heb je ook nog wat gezonds.

Ingrediënten

350 g spaghetti

250 g mozzarella (zakje à 125 g)

15 g verse basilicum (bakje)

2 el olijfolie extra vierge

400 g tomatenblokjes

Bereiden

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Spaghetti koken kijk op de verpakking hoe je dat moet doen.

Bewaar wat van het kookvocht en giet de spaghetti af.

250 g mozzarella

15 g verse basilicum

Snijd de mozzarella in blokjes. Snijd het basilicum grof.

2 el olijfolie extra vierge

400 g tomatenblokjes

Schep de spaghetti om met het bewaarde kookvocht, de olie, tomatenblokjes, mozzarella blokjes en het basilicum.

Breng op smaak met wat peper en zout. Serveer direct.

Smakelijk eten.

Print Friendly, PDF & Email
  1. aiii dit ziet er echt lekker uit. ik was opzoek naar simpele maar lekkere gerechten en deze ga ik zeker eens maken.

Geef een reactie

CommentLuv badge